Het middag programma op Koningsdag in Loppersum zal grotendeels ingevuld worden door de band Face to Face. De band wil groots uitpakken en een spectaculaire show neerzetten, er mag er dus het één en ander verwacht worden voor Koningsdag 2014. Het Oranje Comité is zeer verheugd een band met een dergelijke naam en bekendheid in de regio vast te hebben kunnen leggen.

Top 101 / all-round band Face to Face

De moderne allround band Face to Face is al vanaf 1993 een begrip in Noord Nederland.
Met 60 optredens per jaar heeft de band een belangrijke rol mogen spelen in het succes van
menig dorpsfeest. Door het brede repertoire en het grote enthousiasme weten de ervaren muzikanten van iedere optreden een groot feest te maken. Mede door uitbreiding van de bezetting en professionalisering van de geluids- en lichtapparatuur weet de band een veelzijdige show neer te zetten. Face to Face is vooral bekend geworden door de vele optredens bij personeelsfeesten, bruiloften en vele dorpsfeesten. Tijdens festivals heeft de band in voorprogramma’s gespeeld van bekende artiesten zoals: Jan Akkerman, The Scene, Birgit, Bert Heerink, Nick en Simon, Niels Geuzenbroek e.v.a.

De bezetting van Face to Face:
Angelique van Laarhoven zang
Klaas Landstra bas en zang
Martin Stoter gitaar en zang
Paul Horjus toetsen en zang
Bert Vast drum / percussie

Op het omvangrijke repertoire van Face to Face staan bekende swingende covers, uiteenlopend van Golden Earring tot The Rolling Stones, van Queen tot Herman Brood, van Tina Turner tot Frans Bauer en vele anderen.

Meer informatie over Face to Face is te vinden op www.facetofaceband.nl.

Oranje Comité Loppersum

Het Oranje Comité Loppersum organiseert jaarlijks de Koningsdag in Loppersum. Met de vrijmarkt die zo’n 25.000 mensen trekt is het een dag voor een ieder uit de regio. Tijdens de vrijmarkt zijn er vele activiteiten voor kinderen, jeugd en volwassenen. Zo staan er springkussens, spellen, open verschillende horecagelegenheden hun deuren en zijn er muzikale optredens. Daarnaast zijn er tal van nevenactiviteiten gedurende de week rond Koningsdag voor jong en oud.

Koningsdag in Loppersum is een feest voor iedereen uit de regio, een dagje ontspannen erop uit. Met een professionele organisatie en de steun van gemeente en andere overheden en tezamen met onze sponsoren is het ieder jaar weer mogelijk dit mooie evenement te organiseren, aldus voorzitter John Klooster.