Vrijwilligers gezocht!

Voor het nieuwe seizoen zijn wij op zoek naar een aantal nieuwe leden, wij zoeken in ieder geval 1 nieuw bestuurslid en een aantal leden voor onze nieuw op te richten sponsorcommissie.

Wat houdt dat in???

Bestuurslid:

Wij zoeken een bestuurslid dat mee wil denken over allerlei zaken maar zich voornamelijk bezig houdt met (verkeers)veiligheid. Je bent bij alle vergaderingen aanwezig (ongeveer maandelijks en niet in de zomer). Daarnaast zijn er jaarlijks een twee a drietal vergaderingen bij de gemeente die bijgewoond moeten worden.

Sponsorcommissie:

Om onze sponsor activiteiten te verbeteren en uit te breidden zijn wij op zoek naar twee extra nieuwe leden voor onze nieuw op te zetten sponsorcommissie. Dit betreft geen bestuursfunctie. Vanuit het bestuur zal er een voorzitter voor deze commissie worden aangesteld, er is reeds één lid gevonden zodat de groep t.z.t. uit 4 man gaat bestaan. Er wordt een aantal keer per seizoen bijeengekomen om de voortgang te bespreken, voor de rest ben je zelfstandig en kun je op pad gaan wanneer het jou uitkomt. Het gros van de activiteiten voor deze functie vindt plaats tussen september en januari.

Voel jij je geroepen om ons team in één van deze functies te versterken? Laat een bericht achter of stuur een email aan info@ocloppersum.nl en we nemen contact met je op. Uiteraard kunnen we je ook extra informatie over deze functies geven.

 

vrijwilligers

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.