Uitnodiging informatie bijeenkomst

Aan: Alle bestuursleden van Lopster verenigingen en stichtingen

Betreft: Verkeersregelaars Koningsdag 2017

 

Beste bestuursleden,

 

Gezien de omvang van het Verkeers en Calamiteitenplan wat het Oranje Comité jaarlijks als vergunning aanbiedt aan de gemeente Loppersum hebben wij gemeend voor het seizoen 2017 de opzet voor het werven van verkeersregelaars in een iets andere vorm te gieten.

De voetbalclub regelt jaarlijks vele verkeersregelaars en vult dit aan met vrijwilligers van het MFAC, echter blijkt dit aantal niet toereikend te zijn voor het geheel. Dit jaar gaat het Oranje Comité zelf het coördinerende werk rondom de verkeersregelaars beheren. Er zijn jaarlijks zo’n 90 verkeersregelaars nodig, men is verplicht een online cursus te doen.

Het Oranje Comité heeft besloten om alle verenigingen/stichtingen uit het dorp Loppersum in staat te stellen vrijwilligers aan te melden die als verkeersregelaar kunnen fungeren op Koningsdag. Er is een planning in tijdsvakken van 2 uur. De opbrengst komt grotendeels ten goede van de deelnemende verenigingen/stichtingen en wordt naar ratio verdeeld. Een makkelijke manier voor úw vereniging dus om een extra centje te verdienen!

Het Oranje Comité organiseert op maandag 17 oktober een informatie bijeenkomst over dit traject. Iedere Lopster vereniging/stichting is hiervoor uitgenodigd. Indien u hier gehoor aan wilt geven zien wij uw opgave graag via info@ocloppersum.nl zodat de koffie voor u klaar staat. De locatie van deze bijeenkomst is nog even onder voorbehoud, dit word aan u bevestigd na opgave.

 

Met vriendelijke groet,

 

Oranje Comité Loppersum

 

 

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.