Traditiegetrouw organiseert het Oranje Comité Loppersum op en rond Koningsdag de nodige festiviteiten, zo ook dit jaar. Het avondprogramma op Koningsdag wordt dit jaar gevuld door de bekende band Melrose. Het Oranje Comité is blij en positief verrast dat een band met de bekendheid van Melrose haalbaar is gebleken voor het feest op Koningsdag in Loppersum.

Melrose houdt al jarenlang het Nederlandse publiek in de ban met een muziekshow vol covers omgeven door absurdistisch totaaltheater met een vleugje satire. Een multimediaal muziekspektakel bommetje vol theater, slapstick, Special FX, laser- en lichtshows dat alle zintuigen prikkelt.

Een fantastische feestelijke muzikale beleving!!!

Als een sensationele muzikale storm raast de band MELROSE door Nederland. Met een supergevarieerde show bommetje vol Special FX, de meest fantastische meezing-hits, dans en theater maakt de band van elk feest een heel bijzonder feest!

Het repertoire van MELROSE bevat de kneitervetste hits van de internationale popgeschiedenis…

Maak kennis met de Super Turbo Show van de band MELROSE… Een bijna 3 uur durende muzikale happening waarin de ene na de andere kneitervette superhit op het publiek losgelaten… En dat betekent hossen, springen en meezingen…

Een energieke hyperactieve spektakel met een ongekend aantal covers die uniek in Nederland en omstreken is.

In samenwerking met (huis) DJ Peter Zuidhof beloofd het een fantastische afsluiter van Koningsdag te worden. De entree is gratis en het eerste optreden begint rond de klok van vier uur.