Koningsdag 2020, hij vliegt voorbij!

Het Oranje Comité Loppersum bestaat 60 jaar en dat moet gevierd worden. Naast extra optredens wordt er in de ochtend van Koningsdag een ballonvaart georganiseerd. Ook u kunt mee de lucht in om te genieten van prachtige uitzichten in de vroege ochtend om vervolgens over Loppersum te vliegen en in de buurt van Loppersum weer te landen. Wie wil dat nu niet? Dit is in ieder geval uw kans!

De vertrekplaats wordt de avond voor Koningsdag bepaald en is afhankelijk van de wind, we willen zo laat mogelijk over Loppersum vliegen om het opbouwen van de markt en de eerste drukte te kunnen zien en vervolgens in de buurt te kunnen landen. De verzameltijd in de ochtend op Koningsdag is rond zonsopkomst om 6.00 uur, de verzamelplaats wordt de avond voor de vaart aan de passagiers bekend gemaakt. De ballonnen zullen rond 7.00u opstijgen en naar verwachting tegen 8.00 landen. Rond 9.00 zijn de gasten weer terug op de afspreeklocatie.

Via de social media kanalen van het Oranje Comité zullen binnenkort enkele losse tickets worden verloot maar wanneer u zeker wilt zijn van uw plekje dan kunt u het beste nu uw reservering maken via de link:

De kosten zijn € 123,50 indien u via deze site direct betaald via iDeal. Wij bieden geen andere betaaloptie.

Klik hier voor de link naar de webshop.

Aangeschafte tickets blijven geldig ook indien het evenement omwille van het weer verplaatst moet worden. In overleg wordt er een ander geschikt moment gekozen om alsnog te varen.